Lannebo öppnar två av de tillfälligt stängda fonderna för handel igen

2020-03-21

Två Lannebo-fonder år åter öppna för handel. Det meddelar fondbolaget. Detta kommer efter att det på fredagsmorgonen meddelades att sex av fondbolagets fonder stängde tillfälligt för handel efter svårigheter att sätta rättvisande NAV-kurser.

"Under fredagen har marknaden förbättrats betydligt och Lannebo kan därför åter öppna fonderna Lannebo Mixfond och Lannebo Likviditetsfond för handel", skriver fondbolagets kommunikationsansvarige Viktor Ström.

Beslutet gäller med omedelbar verkan och senarelagda köp- och säljorder lagda innan fredagens bryttid 15:55 kommer att genomföras till NAV-kursen per den 20 mars.

Love Josefsson
love@finwire.com, 0708-97 44 06
Nyhetsbyrån Finwire

Läsaren av innehållet kan anta att Finwire har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.