Korrigering: Apotek365 skriver exklusivitetsavtal med handspritsleverantör

2020-03-12

Korrigering avser borttagen hänvisning till insiderinformation

Apotek365 har idag tecknat ett exklusivitetsavtal med handspritsleverantören av Handsanitizer (https://www.apotek365.se/collections/handsprit/products/handsprit-pocket-20-ml) som säljs på Apotek365. Avtalet innebär att handspritsleverantören Personal Products ger Apotek365 exklusivitet på försäljning av deras handspritsprodukter 12 månader framåt. Under veckan som gått har Apotek365 sålt över 5000 enheter av deras produkt och har tillgång till lika mycket i nuläget. Leverantören räknar med att få in mer desinfektionssprit för tappning och påfyllning av deras handspritsprodukt under kommande vecka. 
På längre sikt kommer Apotek365 och Personal Products gemensamt se över möjligheterna till private label produkter för Apotek365. Vi kommer också gemensamt se över det sortiment som leverantören arbetar med idag för att om möjligt bredda och anpassa sortimentet till vad som är praxis inom branschen.      
För mer information, kontakta bolaget på:

ir(at)iapotek.se

www.iapotek.se

iApotek
iApotek bedriver detaljhandel med receptfria läkemedel, nikotinläkemedel och tillhörande kringprodukter, samt kosmetik till marknadsmässiga priser. iApotek har tillstånd från läkemedelsverket att bedriva försäljning av receptfria läkemedel på internet. Försäljningen sker genom bolagets e-handelsplattform www.iapotek.se och www.apotek365.se, på så sätt kan produkter enkelt och snabbt beställas direkt till dörren. iApotek bedriver också försäljning av receptbelagda- och receptfria läkemedel genom sitt dotterbolag PharmArt AB som har fullständiga tillstånd från Läkemedelsverket.


Se fullständiga pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag hos Cision News