PowerCells vd Per Wassén har sålt 78 000 aktier i PowerCell Sweden

2020-03-03

PowerCells VD Per Wassén har sålt totalt 78 000 aktier i PowerCell Sweden AB.
Efter försäljningen har Per Wassén kvar 102 000 aktier till ett värde av ca 22 MSEK.
"Av privatekonomiska skäl har jag valt att sälja av en del av mitt innehav", säger Per Wassén.

Försäljningen gjordes under måndagen och tisdagen och har rapporterats in via Finansinspektionens insynsregister. Per Wassén har varit vd för PowerCell Sweden sedan 2015. Efter försäljningen har han och hans familj fortfarande kvar ett totalt innehav på 102 000 aktier i PowerCell till ett totalt värde av ca 22 MSEK.

För mer information, vänligen kontakta:

Per Wassén
VD, PowerCell Sweden AB (publ)
Tel: +46 (0) 31 720 36 20
Email: per.wassen@powercell.se

Om PowerCell Sweden AB (publ)

PowerCell Sweden AB (publ) utvecklar och tillverkar bränslecellsstackar och -system med en unikt hög effekttäthet, för stationära och mobila användningsområden. Bränslecellerna drivs av ren eller reformerad vätgas och genererar elektricitet och värme utan några andra utsläpp än vatten. Stackarna och systemen är kompakta, modulära och skalbara, och därmed lätta att anpassa till kundernas behov

PowerCell (http://www.powercell.se) grundades 2008 som en industriell spin-out från Volvokoncernen. Bolagets aktie (PCELL) är sedan 2014 föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market, Stockholm. G&W Fondkommission är Certified Adviser, e-post: ca@gwkapital.se, telefon: 08-503 000 50.


Se fullständiga pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag hos Cision News