Noteringsaktuella Gogo Lead Tech för förhandlingar om förvärv av plattformar

2019-12-17

Teknikbolaget Gogo Lead Tech har inlett förhandlingar med ett brittiskt bolag gällande ett förvärv av dennes plattformar, verksamma inom leadgenerering. Plattformarna är rörelsepositiva med en årsomsättning på omkring 4,5 miljoner kronor för 2019. Bolaget hoppas inom kort få klart förhandlingar, due diligence samt säkra finansiering för förvärvet. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Det vore onekligen ett tydligt budskap att vi lever efter vad vi säger om vi redan kort efter notering kan få in ytterligare en framgångsrik verksamhet under vårt paraply. Som alltid är det parametrar som först måste på plats men så här långt gillar vi verkligen vad vi sett av verksamheten vi är intresserad av", säger Christian Kronegård, vd i Gogo Lead Tech, om det eventuella förvärvet.

Gogo Lead Tech börjar handlas på Spotlight Stock Market i morgon den 18 december.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire