Amerikansk flyselskab forventer ikke Boeing 737 Max i luften før midten af april

2019-12-17

Amerikanske Southwest Airlines udskyder nu sin planlagte flyvninger med Boeing 737 Max-flyene til den 13. april næste år på grund af fortsat usikkerhed omkring den omstridte flytype, som har været grounded siden marts i år.

Tidligere har Southwest forventet, at Max-flyene kunne få flyvetilladelse igen den 6. marts.

Flyveforbuddet mod Boeings ellers så populære flytype blev indsat efter to styrt inden for relativt kort tid. Efterfølgende har Boeing bakset med en softwareopdatering, som endnu ikke er blevet godkendt af luftfartsmyndighederne.

Det har Boeing også selv taget konsekvensen af og indstillet produktionen af 737 Max-flyene fra januar på ubestemt tid.

Mads Oddershede
Nyhedsbureauet Finwire