MVV Industry LAB AB har erhållit 1,7MSEK order från Mann Teknik AB

2019-11-12

Nordic Growth Market-listade MVV Holding AB:s dotterbolag och del i H&D Wireless Group, MVV Industry LAB AB, har erhållit en order från Mann Teknik AB för att ta fram en ny generation av produktionstestutrustning för Mann Tekniks produktion. MVV Labs har tidigare utvecklat och tillverkat liknande utrustning till Mann Teknik AB i sin verkstad i Dalum och har nu alltså fått förtroendet för ytterligare utrustning. Ordervärdet är cirka 1,7MSEK.
MVV Industry Labs AB, ett av dotterbolagen i MVV Holding AB gruppen som förvärvades av H&D Wireless våren 2019, har tidigare byggt 5 stycken sluttestutrustningar åt Mann Teknik och har nu blivit inviterade för att konstruera och tillverka två stycken ytterligare sluttestutrustningar. Dessa skall i grunden mekaniskt vara lik en av de tidigare sluttestutrustningarna. Nu skall funktion gällande sprängtest och läckagetest modifieras och kompletteras tillsammans med nytt styrsystem. Beställningen kommer utföras i projektform och beräknas vara klart i februari 2020. 

"Mann Teknik har jobbat i många år med MVV Labs och är mycket nöjda med flexibiliteten och kompetensen som finns och ser fram emot ytterligare bra leveranser" säger Markus Bäckström, VD på Mann Teknik AB.
För ytterligare information vänligen kontakta:

Pär Bergsten, Styrelseledamot i MVV Holding AB eller Peter Flöe, VD och Säljchef MVV Industry LAB AB.

Växel +46-8-55118460
Email: Par.Bergsten@hd-wireless.se (http://Par.Bergsten@hd-wireless.se )  (http://Par.Bergsten@hd-wireless.se )

Peter.flo (http://peter.floe@mvv.se)e@mvv.se (http://peter.floe@mvv.se)

Web: https://mvvinternational.com/ (https://www.manntek.se)
Om MVV Holding:

MVV grundades 1990 med industriell teknik som kärnkompetens. 90-talet präglades av outsourcad produktion, främst driven av en högkostnadssituation i Sverige. Arvet från början av 90-talet har aldrig lämnat oss. Vår verksamhet kommer att bidra till ökad produktivitet i allt vi gör. Det är lätt att förstå att våra industriella ingenjörer inom fältet strävar efter kontinuerlig förbättring av våra kunders produktivitet, vi låter produktivitetsbegreppet vara vår vägledande princip i allt. Våra rekryteringsprocesser måste vara snabba, effektiva och korrekta. Våra produkter ska vara enkla, effektiva och kostnadseffektiva. Våra utbildningsprogram fokuserar på produktivitet och själva undervisningen utförs med optimalt innehåll så att studenten lär sig snabbt och effektivt. https://mvvinternational.com/

 

Om Mann Teknik AB

MannTek är en kopplings tillverkare. MannTek tillverkar och marknadsför produkter för säker och miljövänlig hantering av aggressiva vätskor för kemisk och petrokemisk industri. MannTek, Mann teknik AB, är ett svenskt aktiebolag beläget i Mariestad, Sverige. Huvudprodukten är den droppfria kopplingen STANAG 3756, DDCouplings®, för spillfri vätskehantering. Produkterna marknadsförs genom oberoende representanter i mer än 30 länder. www.manntek.se


Se fullständiga pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag hos Cision News