Styrelser i RNBs dotterbolag

2019-11-10

Efter genomförd separation av affärsområdena, föreslår styrelsen för RNB Retail and Brands AB (publ) nya sammansättningar av ledamöter i dotterbolagens styrelser från mitten av december 2019.
I Brothers föreslås nyval av Michael Lemner som ordförande samt omval av ledamöterna Kristian Lustin och Nanna Hedlund.

I Departments & Stores föreslås omval av Magnus Håkansson som ordförande och nyval av Per Thunell samt omval av Kristian Lustin och Lina Söderqvist som ledamöter.

I Polarn O. Pyret föreslås nyval av Michael Lemner som ordförande och av Joel Lindeman och Yvonne Magnusson samt omval av Kristian Lustin som ledamöter.

Michael Lemner har varit ledamot i RNBs styrelse sedan 2013 samt har en bred och lång erfarenhet av detaljhandelsbranschen och specifikt av klädföretag.

Yvonne Magnusson är VD för affärsområdet Departments & Stores.

"I och med separationen av dotterbolagen, så ändras balansen mellan RNBs styrelse och dotterbolagens styrelser. Dotterbolagens styrelser och dess kompetensmix får betydelse för den fortsatta utvecklingen av verksamheterna och ordförandena tillsammans med VD för RNB blir länkar till huvudstyrelsens arbete.", säger styrelsens ordförande Laszlo Kriss
För ytterligare information, vänligen kontakta:

Laszlo Kriss, styrelsens ordförande. Tel: 070-570 50 50.

 

Bilder för journalistiskt bruk www.rnb.se/Press/

Följ oss på www.linkedin.com/company/rnb-retail-and-brands-ab/

 

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 november 2019 klockan 19.03 CET.
RNB RETAIL AND BRANDS äger, driver och utvecklar butiker och e-handel inom mode, konfektion, accessoarer, juveler och kosmetik. Fokus är att ge en service och köpupplevelse utöver det vanliga. Försäljning bedrivs genom koncepten Brothers, Departments & Stores, Man of a kind och Polarn O. Pyret. Koncernen har cirka 250 butiker och e-handelsplatser i 10 länder. RNB RETAIL AND BRANDS är noterat på Nasdaq Stockholm (RNBS). www.rnb.se

  

  


Se fullständiga pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag hos Cision News