Bodyflight byter namn på dotterbolaget FMJ Shooting, har ny skjutbana färdig inom tre veckor

2019-10-10

Upplevelsebolaget Bodyflight byter namn på dotterbolaget FMJ Shooting Range AB till Skjutbana Stockholm AB. Samtidigt har byggandet av en långbana påbörjats. Den blir i första steget 40 meter lång och kommer att kunna hantera alla former av gevär samt kaliber.

Den nya långbanan beräknas vara klar inom tre veckor, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Vi är glada att ha landat det nya bolagsnamnet Skjutbana Stockholm AB då det tydligt beskriver vår verksamhet som riktar sig till eventkunder. Vi kommer även att underlätta för olika kundsegment genom att omarbeta hemsidan", säger vd Johan Backe i en kommentar.

FMJ Shooting finns kvar som särskilt företagsnamn (tidigare bifirma) och ska fortsatt användas i kommunikation mot myndigheter och sportskyttar.

Stefan Linnér
stefan.linner@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire