Nepa byter VD i dotterbolag

2019-09-22


Nepa AB (publ) har utsett Erik Enecker till ny VD för dotterbolaget Nepa USA Inc. Erik Enecker tillträder sin nya roll den 27:e september 2019 och efterträder Ken Peterson som lämnar företaget. Erik har en bred erfarenhet av vår industri och har haft flera ledande positioner inom Nepa genom åren, senast som produktchef för Nepa USA. Under de två senaste åren har Erik lett en framgångrik expansion av Nepa USA från kontor i Miami.
"Det känns verkligen bra att Erik, som visat en fenomenal förmåga att driva Nepa i Miami, tar över som VD för vårt dotterbolag i USA. Vår bedömning är att förändringen tar oss närmare lönsamhet i USA samtidigt som vi har goda förutsättningar för att fortsätta att växa på den amerikanska marknaden" säger Fredrik Östgren, VD Nepa.
"Jag är glad och hedrad över att få ta över som VD för Nepa i USA och att få leda ett innovationsdrivet företag på världens största marknad", säger Erik Enecker. "Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med kunder, medarbetare och ledning för att ta Nepa till nästa nivå i USA."
För mer information vänligen kontakta
Fredrik Östgren, VD Maria Skolgata 83 118 53 Stockholm +46 733 345 069 | fredrik.ostgren@nepa.com
P-O Westerlund, Vice VD och CFO Maria Skolgata 83 118 53 Stockholm +46 706 404 824 | p-o.westerlund@nepa.com
Denna information är sådan information som Nepa AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 september 2019 kl. 18:30 CEST.
Om Nepa
Headquartered in Stockholm and with local presence in Helsinki, Oslo, Copenhagen, London, Mumbai, New York, Miami and Denver, we help some of the world’s most reputable brands in more than 50 countries to optimize customer experience investments and get more effect out of their marketing and sales. Nepa has been awarded DI Gasell’s award for organic fast-growing companies in 6 of 7 years since 2011 The company is publicly traded at the Nasdaq First North Growth Market since 2016. Erik Penser Bank (tel: +46 8-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se) is Nepa’s Certified Adviser.


Se fullständiga pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag hos Cision News