NextCell publicerar Investerarbrev

2019-07-19

NextCell Pharma AB ("NextCell") publicerar Investerarbrev och sommarhälsning från VD, bifogat i pressmeddelandet och på hemsidan www.nextcellpharma.com.
Det är nu två år sedan NextCell listades på Spotlight Stock Market. Vi har arbetat snabbt och hårt med fullt fokus på att utveckla stamcellsbaserade behandlingar för komplexa och idag obotliga sjukdomar.

Under det senaste året har vi lyckats öka Cellavivas försäljning avsevärt och påskyndat det kliniska prövningsprogrammet med ProTrans för behandling av diabetes. Vi driver nu två stycken fas IIa studier.

NextCell är ett innovativt och entreprenörsdrivet bolag med vetenskaplig tyngd. Vi är trygga i vår expertis och vågar tänka utanför ramarna för ett klassiskt life science bolag. Vi kommer att bjuda på en fortsatt spännande och händelserik resa.

Jag önskar er en underbar sommar!
Håll dig uppdaterad med den senaste utvecklingen i NextCell Pharma AB

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/15255207/

Twitter: https://twitter.com/NextCellPharma

För mer information om NextCell Pharma AB, vänligen kontakta:

Mathias Svahn, VD

Sofia Fredrikson, CFO

Telefon: 08-735 5595

E-post: info@nextcellpharma.com

www.nextcellpharma.com (http://file//hm.local/sedermera.se/gemensam/Corp/Externa/NextCell Pharma/KOM/Pressmeddelanden/170713 – Första dag för handel/www.nextcellpharma.com)
Om NextCell Pharma AB:

Stamceller förväntas förändra hur många idag livshotande sjukdomar behandlas. NextCell Pharma AB utvecklar ProTrans, en läkemedelskandidat bestående av stamceller för i första hand behandling av autoimmuna och inflammatoriska sjukdomar liksom för användning vid njurtransplantationer. ProTrans består av stamceller framtagna ur navelsträngsvävnad med NextCell Pharmas patentsökta selektions-algoritm. Vidare har bolaget en bifirma i Cellaviva, som är Sveriges enda av IVO godkända stamcellsbank för familjesparande av stamceller från navelsträngsblod och navelsträngsvävnad.


Se fullständiga pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag hos Cision News