Jetty igång i USA, organisationen leds av nyrekryterade Brandon Schmidt

2019-06-18

Affärssystembolaget Jetty har nu en organisation på plats i USA, enligt ett pressmeddelande. Brandon Schmidt har rekryterats till att leda insatserna på den nordamerikanska marknaden med Austin i Texas som bas.

Brandon Schmidt kommer närmast från biljettföretaget Frontgate där han varit marknadsansvarig.

"Vi är stolta över vår rekrytering av Brandon Schmidt och vet att han är rätt person för Jetty i etableringen i USA. Han känner de amerikanska aktörerna på marknaden, har ett kontaktnät och erfarenhet från Frontgate, som växt från startup till branschledande och nu är uppköpta av en världsledande biljettaktör i Live Nation" säger Jetty-chefen Dan Sonesson.

Stefan Linnér
stefan.linner@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire