Prebona tecknar återförsäljaravtal i USA

2019-06-12

Materialteknikbolaget Prebona har tecknat ett återförsäljaravtal med företaget AMA Surfaces avseende produkter inom affärsområdena Aircare och Surfacecare. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det icke exklusiva återförsäljaravtalet som tecknats med AMA Surfaces avser distribution i norra Kalifornien samt Nevada. Bolaget kommer enligt avtalet att marknadsföra och sälja Prebona Odorcontrol samt distribuera produkter till kunder inom det området. Avtalet löper under tre år. AMA Surfaces har under en tid testat Prebona Odorcontrol med bra resultat.

Avtalet är ett viktigt strategiskt steg i att expandera Prebonas försäljning i USA. Samarbetet bedöms på sikt skapa långsiktiga och stabila intäkter för Prebona. Försäljningen mot AMA bedöms kunna komma igång i närtid, skriver Prebona.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire