MultiDockers valberedning skjuter på förslag till val av styrelse

2019-05-19


 

NORRKÖPING, SVERIGE, den 19 maj, 2019 – Valberedningen i MultiDocker Cargo Handling AB har beslutat att skjuta på sitt förslag till val av styrelse. Skälet till detta är att diskussioner för rekrytering av ny strategisk kompetens fortsatt pågår. Offentliggörandet planerades till 2 veckor innan stämman, men kommer nu istället att ske på årsstämman 5 juni 2019.

 

För mer information vänligen kontakta:

Maria Bogren, VD

Tel: 070 303 82 18

Email: maria.bogren@multidocker.com

 

OM MULTIDOCKER

MultiDocker Cargo Handling AB är ett svenskt bolag som är verksamma globalt. MultiDocker utvecklar, tillverkar, och säljer maskiner och logistiklösningar för materialhantering i hamnar och terminaler. Bolaget verkar i ett segment med god tillväxt och potential för effektivitets- och miljöförbättringar. MultiDocker har ett nära samarbete med Caterpillar, världens största tillverkare av stora anläggningsmaskiner.


Se fullständiga pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag hos Cision News