USA-order på 0,6 Msek avseende huvar till Lightfry

2019-05-17

Eatgood Sweden AB har erhållit en order värd motsvarande 0,6 Msek avseende ventilationshuvar till USA från vår distributör HB Specialty Foods för USA. Ventilationslösningar är en viktig del i Eatgoods totala produktportfölj som komplement till Lightfry enheten
Att få en order på huvar motsvarande 0,6 Msek innan NRA-mässan ens har öppnat känns riktigt bra, från vår distributör HB Specialty foods i USA. Specialanpassade huvar tas nu fram som är godkända enligt krav och standarder som gäller för USA enligt UL och NSF. "Nu ser vi fram emot vad resten av NRA-mässan kan ge i form av affärer – mässan startar imorgon den 18 maj och självklart finns våra ventilations-lösningar på plats." säger Henrik Önnermark, VD i EatGood Sweden AB.

För ytterligare information: 

Kontakta Henrik Önnermark, VD EatGood Sweden AB, tel: 073-687 21 26,

E-post: henrik@eatgood.se

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som EatGood Sweden AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanståendes kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 maj 2019.

Kort om EatGood 

EatGood Sweden AB har utvecklat Lightfry-ugnen för att tillaga mat så som pommes frites utan frityrolja, vilket påverkar arbetsmiljön positivt för de som arbetar i restaurangköken men framförallt ger betydligt nyttigare mat för konsumenterna. EatGood står inför en kommande expansion av verksamheten med möjlighet till försäljning på en internationell marknad till ett antal större kunder inom snabbmatsbranschen och restaurangbranschen samt andra matställen så som skolor, sjukhus, och personalmatsalar 


Se fullständiga pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag hos Cision News