Korrigering av tidigare pressmeddelande gällande öppningsdag för Bodyflight Göteborg

2019-04-19

I det pressmeddelande som skickades ut under gårdagen angavs ny öppningsdag till den 27:e maj. Detta är felaktigt, nytt öppningsdatum är 27:e april.
På grund av förseningen av tunnelglaset har vi tappat värdefulla veckor i färdigställandet. Glaset är nu monterat och fogat men innan tunneln kan tas i bruk måste fogen härda en tid innan flygkammaren är flygduglig och säker. Vissa övriga moment har, på grund av glaset, även de blivit försenade men de delarna är inte kritiska för att kunna öppna anläggningen. Nytt öppningsdatum är den 27:e april.

Intresset för tunneln i Göteborg är stort och bokningsläget är över förväntan. Den marknadsföring som görs via radio och spårvagnar samt social media får bra respons och Bodyflight som varumärke börjar sätta sig hos göteborgarna. De kunder som redan bokat kommer kontaktas och erbjudas att flytta sin tid alternativt få pengarna tillbaka.

För mer information om Bodyflight, vänligen kontakta: 

Markus Viborg, VD

Telefon: +46 732 45 22 22

E-post: markus@bodyflight.se

www.bodyflight.se 

Om Bodyflight

Bodyflight är ett upplevelsebolag grundat 2014 av fallskärmsentusiaster i Stockholm. Tillsammans har teamet bakom Bodyflight lyckats konvertera Pripps gamla mälteri i Bromma till att bli Sveriges första vertikala, frifallande vindtunnel för nöjes- och tävlingsflygning. Konstruktionen är bolagets egen, från den tekniska lösningen till utformningen av den recirkulerande luftkanalen. Sammantaget mäter flygkammaren 23 meter i höjd vilket gör bolagets vindtunnel till världens högsta. Bodyflights övergripande strategi är att växa och skapa upplevelsecenter för utmanande och adrenalinstinna aktiviteter med en vindtunnel som huvudaktivitet varje center. Bodyflight expanderar nu sin verksamhet med en vindtunnel belägen vid Säve flygplats i Göteborg. Läs mer om Bodyflight på www.bodyflight.se. 


Se fullständiga pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag hos Cision News