Flowscape får order från svensk myndighet värd 2,2 miljoner kronor

2019-03-15

Teknikbolaget Flowscape har tecknat avtal för installation av bolagets system hos en stor svensk myndighet. Det är Flowscapes hittills näst största affär inom offentlig sektor med ett ordervärde på 2,2 miljoner miljoner kronor över två år. Affären genomförs i samarbete med IT-partnern Atea. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den svenska myndigheten har kontor över hela landet och sitter aktivitetsbaserat. Installation av Flowscape-systemet ska ske på ett relativt nyöppnat kontor och berör över 1 000 anställda.

Myndigheten köper ett stort produktpaket från Flowscape som inkluderar bland annat mobilapp och sensorer till en 16 000 kvadratmeter stor yta. Avtalet sträcker sig över två år, med möjlighet att förlänga ytterligare två år till, och innefattar ett av myndighetens kontor, med möjlighet att utöka lösningen till andra liknande kontor. Ordervärdet är på 1,6 miljoner kronor första året och därefter 0,6 miljoner kronor årligen.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire