Köpläge i Shortcut Media för den riskvillige men neutral rekommendation från Börsplus

2019-02-26

Det kan vara ett bra köpläge för filmproduktionsbolaget Shortcut Media för den riskvillige, skriver Börsplus i en analys där de landar i en neutral rekommendation för aktien.

"2018 var ett jobbigt år för Shortcut Media. Bolaget befinner sig i något av ett turn-around-läge. En rad effektiviseringar har genomförts och väntas få genomslag under 2019", skriver analystjänsten och fortsätter:

"Det är inte svårt att se stor uppsida i aktien. Vi tror att det skulle kunna vara ett bra köpläge för den riskvillige investeraren. Bolaget är dock litet samtidigt som likviditeten i aktien i stort sett är obefintlig. Rådet blir därmed neutralt".

Anna Sundström
anna.sundstrom@finwire.se, 0733-988 404
Nyhetsbyrån Finwire