Flowscape har inte fått någon ny order på installation (R)

2019-02-06

(Rättelse: telegram tidigare idag avsåg översättning till engelska av pressmeddelande publicerat den 25 januari på svenska. Flowscape har alltså inte fått någon ny order idag)

Teknikbolaget Flowscape meddelar att en internationell företagskund utökar sin installation av Flowscape-installationer till fyra nya kontor i lika många länder. Det innebär att systemet kommer att finnas i 19 länder när installationerna är klara. Det framgår av ett pressmeddelande.

Kundens installationer i Ryssland och Kanada har slutförts och installationerna pågår i Kina och Australien. Ordern omfattar idag bara mjukvara. De fyra nya kontoren inkluderar 7 000 nya potentiella användare, som kommer att generera licensintäkter när de börjar använda systemet.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire