Ecorub investerar 0,5 miljoner kronor i verktyg och maskiner

2019-02-06

Miljöteknikbolaget Ecorub investerar i verktyg och maskiner för 0,5 miljoner kronor för att
produkter som tillverkas av TPRR-material. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tre utvalda konsumentprodukter tillverkas i första omgången, vilket dels visar möjligheterna med materialen men även produktionstekniska egenskaper som ger nya möjligheter till produktutveckling. Produkterna ska tillverkas i olika materialblandningar för att visa på spannet i möjligheter, skriver bolaget.

Ecorub deltar i dagsläget i en rad intressanta projekt där TPRR-materialet är en förutsättning för att nå en ekologiskt hållbar produkt med bibehållen produktionsekonomi. Mer information om projekten kan inte publiceras i dagsläget då de är sekretessbelagda.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire