Daniel Granli till AIK Fotboll

2019-01-28

AIK Fotboll är överens med den 24-årige norske innerbacken Daniel Granli om ett avtal som sträcker sig till och med den 31 december 2022. Daniel kommer till AIK som fri spelare och har spelat 103 matcher i den norska högstaligan för norska Stabæk Fotball.
– I vår plan att befästa vårt försvarsspel och samtidigt utveckla vårt anfallsspel så ser vi att Daniels egenskaper passar väl in. Hans fysik och snabbhet i kombination med hans goda passningsteknik har fångat vårat intresse och vi är mycket glada över att vi nu är överens om en gemensam framtid tillsammans med Daniel, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström.
– Det känns väldigt stort att komma till AIK och jag är mycket glad över att vara här. Jag har sett några klipp på AIK-supportrarna och det verkar vara en riktigt bra stämning på matcherna så jag ser fram emot att möta dem och mina nya lagkamrater, säger Daniel Granli.
Daniel Granli, född den 1 maj 1994, inledde sitt fotbollsspelande i moderklubben Lier IL där han spelade ungdomsfotboll. Han bytte sedan klubb till Bærum SK där han spelade ungdoms- och juniorfotboll fram till 2010 då han värvades av Stabæk Fotball och har sedan dess spelat sex säsonger med deras A-lag.
Daniel ansluter omedelbart till AIK Fotboll och åker med truppen på det kommande träningslägret. För en längre faktapresentation av Daniel Granli, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande.
För mer information, kontakta:
Björn Wesström, sportchef (herr) AIK Fotboll
Mobil: 070 – 431 12 19
E-post: bjorn.wesstrom@aikfotboll.se


Se fullständiga pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag hos Cision News