Biotech-IgG avnoteras från Aktietorget med sista handelsdag 6 oktober

2017-09-28

Life science-bolaget Biotech-IgG har idag beslutat att begära avnotering från Aktietorget med hänvisning till bland annat formaliteterna runt nynoteringsprocessen har gjort att bolaget inte haft skälig tid till förfogande. Sista noteringsdag kommer vara fredagen den 6 oktober. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolagets mål har från början varit att rensa bort kostnader och olönsamma delar för att levererar ett positivt resultat och har på mycket kort tid åstadkommit en konsolidering och skapat ett underliggande positivt kassaflöde i den operativa verksamheten. Detta ihop med den extrainformation och dokumentation som lagts ovanpå den nya noteringsprocessen har gjort att bolaget hamnat i tidsbrist.

"Vi beklagar den olägenhet detta medför för våra aktieägare. Vi har en mycket positiv syn på bolagets fortsatta utveckling och vi kommer nu lägga alla resurser för att snabbt skapa ett lönsamt och välmående bolag. Vår målsättning är att inom sex månader åternotera bolaget på en av de svenska MTF listorna", säger Anders Edvardsson, vd i Biotech-IgG.

Biotech IgG:s aktie har varit handelsstoppad sedan den 27 september. Aktietorget har nu beslutat att handeln med aktien ska återupptas i morgon den 29 september vid ordinarie öppningen klockan 09.00. Handeln ska ske på observationslistan fram till sista handelsdagen den 6 oktober.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire