Crowdsoft får ingen order från Ironman Sweden eller A-Train för tillfället

2017-06-30

Teknikbolaget Crowdsoft kommenterar marknadsläget i ett nyhetsbrev på fredagen. Bolaget skriver bland annat att Ironman Sweden avsåg att använda bolagets C-One som operativt
kommunikationssystem för cykelloppet Velothon Stockholm. Ironman Sweden har genomfört organisatoriska förändringar och beslutade i samband med det att för närvarande inte gå vidare med kommunikationslösningen på grund av bristande interna resurser

Bolaget har också meddelat att A-Train, vilka driver Arlanda Express, startat samarbete med Crowdsoft avseende kommunikationslösningen C-One. På grund av hög belastning från andra tidigare beslutade projekt inom A-Train är samarbetet tillsvidare vilande för att eventuellt tas upp under hösten igen.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire