Everysport Media utvecklar samarbetet med ATG och Svenska Spel (Oms)

2016-11-30

Sportmediebolaget Everysport Media utvecklar samarbetet med Svenska Spel och ATG rörande digitala spelombudstjänster till företagets sajter Fotbolldirekt, Hockeysverige, Eliteprospects med flera. Det framgår av ett pressmeddelande.

Dessa digitala spelombudstjänster som idag omsätter cirka 1,5 miljoner beräknas kunna fördubblas under nästa år tack vare samarbetet.

“Everysports dotterbolag DMH har sedan länge varit leverantör till Svenska Spel och ATG av speltips och spelinformation. Det är därför väldigt kul att efter samgåendet med Everysport utveckla befintligt samarbete med dem till ännu mer digitala tjänster. Genom dessa samarbeten ser vi en kraftigt ökad försäljning av Svenska Spel och ATGs produkter via våra kanaler”, säger Hannes Andersson affärsområdeschef på Everysport Media i en kommentar.

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire