Interfox Resources uppdaterar från Hongkong

2016-09-21

Interfox Resources är på plats i Hongkong och förhandlar om att sälja sin ryska tillgång. Idag har företaget publicerat en uppdatering via sajten om förhandlingarna.

"Anders Thorsell, Mikhail Malyarenko, Max Renard samt översättare Natalia i Hong Kong idag, efter två dagars framgångsrika förhandlingar beträffande Mikhails försäljning av sina 26% av BNG i samband med att IFOX genomför den planerade försäljningen av Mezhlisa", skriver prospekteringsbolaget på sin sajt.

Interfox Resources har tidigare uppgett att Mikhail Malyarenko hade för avsikt att sälja sitt ägande och att han skulle ansluta till förhandlingarna i mitten av veckan för att förhandla sin del av affären.

Finwire har sökt ett antal företrädare för Interfox Resources utan resultat.

Mats Hård
mats.hard@finwire.se, 0738-50 35 45
Nyhetsbyrån Finwire