VR Park Dubai – 15 frågor med Starbreeze

2018-03-02

Stockaboo åker till VR Park Dubai för att träffa Starbreeze!

VR Park Dubai, Starbreeze och Stockaboo i samma mening. Ni läste rätt! Stockaboos lantis brukar tycka att det är stort bara att få åka till Stockholm på besök. En gång flög han till Tyskland för att intervjua The Great Wild, vilket var en upplevelse. Nästan på årsdagen för detta är det dags att bege sig än längre bort. För lite extra trygghet tar han med sig en kollega denna gång.

Vi kommer att träffa CEO Bo Andersson Klint, CFO Sebastian Ahlskog och CTO Emmanuel Marquez, vilka alla kommer att hamna framför kameran, där de frågor som våra användare bestämmer kommer att ställas. Det blir en speciell 15 frågor denna gång. Eftersom vi är på plats i Dubai och genomför intervjuerna i VR Park Dubai, så kommer frågorna uteslutande att beröra VR-delen i Starbreeze. Lördag kväll (3 mars) stänger vi frågelådan, så om du har en fråga du vill att vi ska ställa får du snabba på att logga in eller att bli medlem om du inte redan är det! chat.stockaboo.com/channel/Starbreeze är direktlänken till Starbreezekanalen på Stockaboo. Klicka på ”15” i menyn till höger för att ställa din fråga.

Tidsomställning, lång resa, snöstormar och zombier gör att vi inte vågar garantera något släppdatum för intervjuerna, men vi kommer att göra vårt yttersta för att få ut materialet så snabbt som möjligt!

VR Park Dubai Starbreeze

Vi vet inte exakt alla detaljer ännu, men vi tror och hoppas på att det kommer ges gott om möjlighet att prova de olika spelen, så räkna med en rapport här i bloggen också. För Mathias blir det här andra gången; han provade StarVR redan förra året, i Taiwan! Läs hans rapportering här om du inte redan har gjort det. Du har väl inte missat vår intervju med profilen StarbreezeMannen förresten? Den hittar du här!

Se till att följa oss på Twitter, Facebook och Instagram för att få uppdateringar direkt från VR Park Dubai! Vi har i skrivande stund 294 följare på Twitter, 405 på Facebook och blott 101 på Instagram. Det borde kunna se bättre ut, så sprid ordet!

Analyser på Stockaboo

Förresten, häromdagen öppnade vi upp för möjligheten för våra användare att få sina analyser publicerade på Stockaboo. Gå in på https://stockaboo.com/analyser för att läsa de vi har lagt upp hittills. Vi hoppas och tror att det kommer att fyllas på med många kloka och välskrivna analyser, med tanke på den samlade kunskap som finns bland våra användare!