Vinnare och förlorare

2016-12-10

Veckans vinnare och förlorare

Varje vecka kan avslutas med att man tittar på topplistan över veckans raketer och grämer sig över att man inte äger någon av dem. Den kan också avslutas med att man tittar på listan över de aktier som tappat mest i värde och vara glad att man inte har just de aktierna! Vecka 49 såg ut såhär:

OMX Stockholm 30 har senaste veckan gått +4,37 %.

Veckans vinnare på Stockholmsbörsen:
+46,05 % Lovisagruvan
+38,39 % AdderaCare
+36,19 % Senzime

Veckans förlorare på Stockholmsbörsen:
-34,88 % Trigon Agri
-29,67 % The Marketing Group
-29,41 % Obducat B

Vi tänkte att vi ska avsluta varje vecka med att posta en ny topplista på vår Facebooksida. Glöm inte att gå in och gilla den, ifall ni inte redan har gjort det!

Stockaboo, en vinnare!

Vi gläds åt att nya användare fortsätter att ansluta sig till vår aktiechatt Stockaboo. FrontOffice har länge varit en av de mest aktiva kanalerna, men har nu fått ordentlig konkurrens av Starbreeze, vilket vi förstås tycker är väldigt roligt! De diskussionsrum där det har varit mest aktivitet denna vecka är i följande ordning:

Starbreeze
FrontOffice
Dividend Sweden

Då har vi räknat bort vår kanal för prat om allt möjligt annat, Offtopic. Där diskuteras allt ifrån bilar och mat till TV-serier och bilar. Ja, det pratas faktiskt rätt mycket bilar där inne! Det vi ser är att det börjar röra sig i allt fler kanaler i takt med att användarantalet ökar. Föga förvånande förvisso, men likväl roligt. 🙂

Team Stockaboo
Mathias, David, Johan och Christopher