Stockaboo ingår avtal med Nyhetsbyrån Direkt!

2017-04-26

De filmer som Nyhetsbyrån Direkt publicerar på playdirekt.se finns nu inbäddade i Stockaboos diskussionstjänst för aktier och finans. Dagliga filmer riktade mot investerare, varvat med intervjuer, seminarier och börsintroduktioner, kommer att publiceras direkt i de bolagskanaler som berörs av innehållet!

Det dagliga programmet Trading Direkt, intervjuerna, seminarierna och börsintroduktionerna kommer att publiceras i respektive bolags diskussionsrum på Stockaboo. När detta sker får användarna omedelbart en notis till sin mobila enhet eller i webbtjänsten.

– Nu utvidgar vi vår nyhetsförmedling ytterligare genom avtalet med Nyhetsbyrån Direkt. Det blir ett bra tillskott till de nyheter och pressmeddelanden vi redan får från Finwire och Cision, säger Mathias Johansson, VD i Stockaboo.

För mer information, kontakta Mathias Johansson, VD i Stockaboo.

Om Stockaboo

Stockaboo är en kostnadsfri tjänst för aktie- och finansdiskussioner i realtid. Varje aktie på den svenska marknaden har sitt eget diskussionsrum och det finns även möjlighet att diskutera till exempel index, valutor, råvaror eller grundläggande frågor angående finanshandel.

Om Nyhetsbyrån Direkt

Nyhetsbyrån Direkt (Direkt) som grundades 1988 blev snabbt den ledande och mest använda finansiella nyhetstjänsten bland professionella investerare på den svenska finansmarknaden och sedermera även bland privatsparare. Direkt är med sina drygt 40 anställda den största nyhetsredaktionen av sitt slag i Norden. Direkt bevakar allt som påverkar kursutvecklingen på svensk aktie-, ränte- och valutamarknad i realtid, såsom nyheter om noterade bolag samt makroekonomiska och politiska nyheter.

Rörligt media har blivit en allt viktigare del av Direkts innehållstjänster. I början av 2016 färdigställdes Direkts Studio i Direkts lokaler. Sedan dess har en rad nya TV-format lanserats, däribland Direkts dagliga TV-sändningar – Trading Direkt. Exempel på andra produktioner är bolagsintervjuer/VD-intervjuer, Kapitalmarknadsdagar, Branschdagar m.m. Antalet format växer med tiden.

För mer information, besök www.direkt.se eller följ @direktse på Twitter.

webb: stockaboo.com
e-mail: info@stockaboo.com
telefon: 0700-19 77 60

Pressmeddelandet finns att ladda ned som .doc och .pdf tillsammans med våra logotyper i olika format på stockaboo.com/presskit