PM om IRQ

2017-09-27

Stockaboo lanserar en ny funktion!

Stockaboo lanserar en ny funktion med namnet IRQ – Investor Relations Questions.

Tanken med IRQ är att underlätta för aktieägare att kontakta IR-avdelningarna med sina frågor. Man når samtliga bolag genom Stockaboo och behöver inte leta efter några kontaktuppgifter. Med tiden kommer det att byggas upp en bank med frågor och svar för varje bolag på Stockaboo. Innan en användare skickar iväg en fråga till IR-avdelningen kan denne se om någon annan redan har ställt just den frågan. De svar vi får tillbaka når också många fler personer än om varje individ får ett personligt svar.

Vi har skapat en tjänst som kommer att ge en service till våra användare, men också avlasta de olika bolagens IR-avdelningar, säger Christopher Åberg, VD i Stockaboo.

– Som VD i ett börsnoterat bolag vet jag hur ofta man får samma frågor från olika personer. Den här tjänsten har potential att minska tiden som går åt till att svara på dessa mail och dessutom når informationen många personer samtidigt, säger Johan Lund, VD i FrontOffice.

För mer information, kontakta Christopher Åberg, VD i Stockaboo.

Om Stockaboo:

Stockaboo är en kostnadsfri tjänst för aktie- och finansdiskussioner i realtid. Varje aktie på den svenska marknaden har sitt eget diskussionsrum och det finns även möjlighet att diskutera till exempel index, valutor, råvaror och grundläggande frågor angående finanshandel.

webb: stockaboo.com
e-mail: info@stockaboo.com
telefon: 0700-19 77 60

Klicka här för att ladda hem detta PM i pdf-format.