PM om förlängt avtal med Finwire

2017-12-07

Stockaboo förlänger avtalet med Finwire!

Stockaboo förlänger avtalet med Finwire och börjar också publicera material från Finwire.tv.

Nyheter från Finwire Smallcap har publicerats på Stockaboo i berörda bolags kanaler sedan drygt ett år. Nu förlänger vi avtalet och börjar också i och med detta att publicera de filmer som Finwire producerar.

– Samarbetet mellan Finwire och Stockaboo har uppskattats av våra användare. Nyheter och diskussioner kring företag och aktier samlas direkt i de aktiekanaler där diskussionerna sker. Vi är också glada för att vi i och med förlängningen av avtalet också har börjat publicera de filmer som produceras av Finwire.tv, säger Christopher Åberg, VD i Stockaboo.

– Stockaboo är en spännande plattform som med modern teknik skapar elektroniska möten med aktieinvesterare. Filmer från Finwire.tv ger plattformens användare en ökad kunskap om bolagen bakom aktierna som handlas på börsen, säger Mats Hård, VD och chefredaktör för Finwire.

För mer information, kontakta Christopher Åberg, VD i Stockaboo.

Om Stockaboo:

Stockaboo är en kostnadsfri tjänst för aktie- och finansdiskussioner i realtid. Varje aktie på den svenska marknaden har sitt eget diskussionsrum och det finns även möjlighet att diskutera till exempel index, valutor, råvaror och grundläggande frågor angående finanshandel.

Om Finwire:

Varje dag levererar Nyhetsbyrån Finwire oberoende, snabba och relevanta nyheter inom finans till banker, fondbolag, mäklare, investerare, plattformar och andra medier. Samarbeten med de största finansplattformarna Bloomberg, Morningstar och ThomsonReuters skapar stor räckvidd, trovärdighet och en engagerad läsekrets.

webb: stockaboo.com
e-mail: info@stockaboo.com
telefon: 0700-19 77 60

Klicka här för att ladda hem detta PM i pdf-format.