Kryptovalutakurser och analyser på Stockaboo!

2018-04-16

Kryptovalutakurser

Vår kanal Kryptovalutor är det ofta bra aktivitet i, så vi lade till en ny funktion som vi tror kommer uppskattas. Nu kan man se kryptovalutakurser direkt i chatten! I menyn längst till höger finns numer en knapp som ser ut såhär: BitcoinSign.svg

Klicka på den för att få ut en lista över de populäraste kryptovalutorna. Där ser ni aktuell kurs och förändringen i procent senaste timmen, dygnet och veckan.

Analyser av aktiebolag

Vi har, efter ett förslag från en medlem, börjat publicera användarskrivna analyser på https://stockaboo.com/analyser. Vi har många väldigt kunniga och pålästa personer som är inne och läser och skriver dagligen på Stockaboo, men vi har saknat möjligheten att tillåta längre poster än de i chatten. Hittills har vi fått in en analys av Amhult 2 och en av ÅAC Microtec & Clyde Space och vi ser framåt emot att få publicera fler analyser av våra många kunniga användare! Gå till https://stockaboo.com/instruktioner-for-analyser för att se hur du gör för att få din analys publicerad hos oss.

PM från GlobeNewswire

Genom avtal med Nasdaq får vi nu de PM som släpps från GlobeNewswire direkt ut i de kanaler som berörs. Utöver detta har vi också sedan tidigare PM från Cision, nyheter från Finwire Smallcap och videoklipp från Nyhetsbyrån Direkt.

Uppdaterad guide

Då vi har gjort om chatten en del och uppdaterar den kontinuerligt har vi också fixat till guiden för nya användare, så att den stämmer överens med hur Stockaboo faktiskt ser ut. Ni hittar den på https://stockaboo.com/guide.