Insynshandel

2019-04-01

Det var längesedan det kom en uppdatering på bloggen, men nu har vi infört en ny spännande funktion som vi tror kommer uppskattas. Sedan tidigare skickas det ut en notis när en nyhet eller ett pressmeddelande släpps för något av bolagen på börsen. Från och med förra veckan skickas det också ut en notis när Finansinspektionen registrerar insynshandel i ett bolag. Vår bot postar direkt ett meddelande i respektive kanal. För den som vill vara snabb och kanske kunna få en fördel i sin handel har vi också en kanal där samtliga bolags insynshandel postas. Den hittar ni här.

Insynshandel Stockaboo

I övrigt fortlöper utvecklingen av Stockaboo i vanlig ordning, även om det inte märks så mycket utåt. Det trillar in några nya användare varje dag. Vi har en trogen skara som är aktiva så gott som dagligen och skriver i de olika kanalerna. De flesta av våra användare använder Stockaboo som en nyhetstjänst, då vi är väldigt snabba med våra notiser om PM, nyheter och nu också insynshandel. En utmaning vi har är att få fler användare att vara aktiva och skriva. Vi närmar oss 4 000 registrerade användare, så det borde gå att få igång mer aktivitet i fler kanaler.

Vi tar gladeligen emot feedback från våra användare. Den postas förslagsvis i kanalen som heter just Feedback. Ny användare? Varför inte passa på att presentera sig i Offtopic? Där diskuteras annars allt mellan himmel och jord, emellanåt en hel del om bilar och hamburgare bland annat. Till höger i menyn i chatten ser man också vilka kanaler som är mest aktiva. Det gör man genom att klicka på de två pratbubblorna. Vår delägare FrontOffice och bolag med anknytning till dem samt företag som skapar datorspel ligger i regel i topp hos våra användare. Ni har väl inte missat när vi var i Dubai för rätt precis ett år sedan och gjorde ett reportage om VR-parken där? Förhoppningsvis kommer det fler reportage och intervjuer framöver. Fram till dess ses vi i chatten!