Det nya året startar med trevliga nyheter!

2017-01-17

Stockaboo växer!

Antalet medlemmar ökar konstant och nu efter julledigheten räknar vi med att aktiviteten på Stockaboo sätter fart igen. Varenda svensk har väl varit och fyndat på mellandagsrean efter jul, i stället för att följa börsen slaviskt. Det är skönt med en paus emellanåt och jul- och nyårshelgerna är välkomna avbrott i vardagen för många av oss!

Nu är avbrottet dock slut och vi fortsätter att jobba hårt med att utveckla Stockaboo till att vara platsen man går till i första hand, för att diskutera aktier och finans. Vi har flera tankar och idéer på hur vi ska lyckas med det. Utan att säga för mycket kan vi utlova flera trevliga nyheter och funktioner under 2017!

Avtal med Cision

Stockaboo och Cision har ingått ett avtal, där Cision levererar pressmeddelanden, delårsrapporter och bokslutskommunikéer, vilka kommer att publiceras direkt i respektive bolags diskussionsrum på Stockaboo. Vi är förstås väldigt glada att vi har fått till stånd det här avtalet, som kompletterar nyhetsfeeden från Finwire och ger våra användare en heltäckande rapportering! Läs vårt pressmeddelande.

Det kommer snart mer nyheter, vi har nämligen lite annat på gång också. Vi ses i chatten till dess!

Team Stockaboo
Mathias, David, Johan och Christopher